15.6 colių "windows", pos sistema, touch screen kasos Visus Į Vieną elektroninio POS atsiskaitymo mašina prekybos centrų restoranas

0

SKU: w502212

Informacija

15.6 colių windows " sistemos jutikliniu ekranu, kasos Visus Į Vieną elektroninio POS atsiskaitymo mašina, viešbučių, prekybos centras, restoranas Produkto Aprašymas

Modelis TAW-01 Produktų Pavadinimas grynųjų Pinigų mašina su kliento ekrano Funkcija, palieskite ekrano Spalvos balta/juoda Funkcija Apibūdinimas 1. Su dual 15.6" ekrano.Pagrindinis ekranas yra jutiklinis ekranas, tai patogu naudoti.Kliento ekranas nėra apčiuopiama, kuris gali rodyti advertimets.Ir abu ekranus galima reguliuoti aukštyn ir žemyn.Tai patogu kasą skirtingų aukščių. 2. Su kietojo disko, šis produktas veikia greitai. 3. Su įvairių sąsajų, tai gali būti susiję su daug POS peripharals. 4. Paprasta ir išskirtinį išvaizdą, patrauklią ir patvarus.

Atminties DDR:4GB ROM:64G SSD(Individualų) Maitinimo Šaltinio įtampa 220V,110V Svoris NW: 5kg GW:6 kg Demensions(cm) 48x35x24

Šis produktas nėra kasos aparatų programinę įrangą.Tačiau šis produktas gali būti suderinami su bet kuriuo kasos programinė įranga, kuri yra suderinama su "windows 7".

Funkcijos: 1. Su dual 15.6" ekrano.Pagrindinis ekranas yra jutiklinis ekranas, tai patogu naudoti.Kliento ekranas nėra apčiuopiama, kuris gali rodyti advertimets.Ir abu ekranus galima reguliuoti aukštyn ir žemyn.Tai patogu kasą skirtingų aukščių. 2. Su kietojo disko, šis produktas veikia greitai. 3. Su įvairių sąsajų, tai gali būti susiję su daug POS peripharals. 4. Paprasta ir išskirtinį išvaizdą, patrauklią ir patvarus.

Įmonės Informacija

atsiliepimų-go

Pakavimas Ir Pristatymas

DUK

Ar jūs esate gamintojas?

Taip.Mes esame PC masto gamintojas, ir mes taip pat prekybos kompanija.

Kas yra MOQ kiekvienos prekės?

Mūsų MOQ yra 1 vnt, kai kurių dalių yra 5vnt.

Aš galiu gauti kai mėginiai?Jie nemokamai?

Žinoma, jūs galite gauti mėginio bandymų prieš urmu tvarka, bet pavyzdžių yra ne nemokamai.Bet kaina gali būti grąžinamas, po mišių tvarka.

Kas yra jūsų mokėjimo terminai?

Mokėjimo terminai yra 30% indėlių, 70% likutis.Pinigai, T/T, West Union, PayPal ir Prekybos draudimą Ali ir kt.

Koks pristatymo terminas?

Dauguma produktų yra sandėlyje.Galime atsiųsti jums per 2 darbo dienas po apmokėjimo .už produktus, yra sandelyje; gamybos laikas yra 5-10 dienų.

Ką apie garantijos laikas?

PC produktai yra 2 metai, brūkšninis kodas svarstyklės-1 metai,6 mėnesių, dalis.

Aš galiu turėti savo logotipą ant produktų, jūs siūlote produkto OEM?

Taip!Mes galime įdėti savo logotipą produkto ir mes OEM klientams.Bet tai reikalauja tam tikrų kiekį ir kainą turi būti pridėta atskirai.

Ar jums siūlome kitus svarbius elementus?

Taip, mes siūlome kasos, svarstyklės, POS mašina, brūkšninis kodas svarstyklės, svėrimo svarstyklės, brūkšninių kodų spausdintuvas, pinigų stalčių, skenerio, ir atsarginės dalys, brūkšninis kodas svarstyklės.

Kaip jūsų gamykloje atlikti kokybės kontrolę?

Mes griežtai kontroliuoti kiekvieną smulkmeną gamybos.Be kokybės kontrolę, kad iš esmės yra reikalingas gamybos, mes taip pat turi kokybės kontrolės departamentas, ir kiekvienas produktas turi kokybės kontrolės rekordą.

Specifikacijos

  • spalva: juoda/balta
  • Jutiklinis ekranas: Capacitive Multi-Touch Ekranas
  • Produkto Pavadinimas: Pinigų Mašina
  • Garantija: 12 Mėnesių
  • Kilmės Vieta: Kinija, KINIJA
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Punktas: Lipni Valymo Silicio Roller
  • Prekės Pavadinimas: sostar
  • Operacinės Sistemos: "Windows 7/8/10
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prašymas: Parduotuvėje / Restorane Atsiskaitymo Pinigų Mašina
  • Sąsaja: USB, Ethernet ir Serijos Uostuose
  • Susiję produktai